06 - 510 995 04 info@koreanica.nl
Logo Koreanica

Over Myranda

Myranda Hilhorst

Op vijfjarige leeftijd ben ik, Myranda Hilhorst, vanuit Zuid-Korea geadopteerd. Door mijn roots heb ik veel affiniteit met de Koreaanse cultuur en eetgewoontes.

Naast mijn werk als manager projectbeheersing heb ik de afgelopen jaren voor verschillende groepen Koreaanse maaltijden verzorgd. Puur uit liefhebberij, interesse vanwege mijn achtergrond en bovenal omdat ik het ontzettend leuk vind om te doen! Het is fantastisch om mensen te zien genieten van de bijzondere Korean food en verrassende eetbelevenissen aan te bieden. Hun enthousiasme, positieve feedback én mijn eigen dromen hebben mij geprikkeld om mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijf te starten: Koreanica.

De kern van mijn activiteiten is het geven van Koreaanse kookworkhops en het verzorgen van private dinner en catering. Ik ben enorm gemotiveerd om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de verrassende en unieke Koreaanse keuken en hierover van alles te vertellen.

Naast Koreanica ben ik ook op een compleet ander vlak bezig. Ik ga namelijk een boek uitbrengen over mijn adoptie. Dit heeft mij enorm gevormd. Die levenservaringen wil ik graag met anderen delen. Je kunt mij nu al op Instagram MijnLevenservaring.nl volgen.

Met beide activiteiten ga ik terug naar mijn roots!